22-річний хлопець, матрос військової частини А2802 (36-та окрема бригада морської піхоти), житель села Новобогданівка Миколаївського району дістав вогнепальне кульове поранення голови, несумісне з життям. Це сталося поблизу Водяного, на південному напрямку фронту російсько-української війни. Загибель біля Водяного — це дев’ята бойова втрата ЗСУ на Донбасі впродовж двох тижнів.

Денис Юшко пішов на строкову службу у 2018-му, а з 2019-го продовжив службу за контрактом у лавах морської піхоти. Голова правління Агенції місцевого розвитку Радсадівської ТГ Максим Корнієнко розповів в інтерв’ю «Суспільне: Миколаїв»:

«Ми всі разом його виховували. Мама хлопця рано померла, потім помер батько, він залишився сиротою. Згідно із законодавством він міг не йти до Збройних Сил, але обрав інший шлях. Це було його рішення. Він відслужив, але коли повернувся з армії, одразу вирішив служити Батьківщині і пішов на контракт».

Командування частини, Миколаївська облдержадміністрація, територіальна громада висловили співчуття близьким та друзям загиблого героя.

Фото з відкритих джерел.