Для міста це знакова подія. Адже в ній об’єдналися представники організаторів проекту: Благодійного фонду «Щаслива дитина — квітуча Україна», Центру розвитку національних культур «Єдина родина», громадських організацій національних меншин, розплідника «Еко-країна», медики та журналісти.

«Дерева, які подарували місту представники відомого в Україні своїми благодійними акціями розплідника, ми посадили на території саме цієї лікарні як символ майбутнього нашої незалежної країни — здорових і щасливих дітей», — зауважив голова БФ «Щаслива дитина — квітуча Україна» Микола Цуканов.

У заході взяли участь громадські активісти, депутати, головний лікар закладу Василь Хорощак та голова обласної ради Сергій Шульга (на знімках).

Довідка

Свою діяльність розплідник «Еко-країна» розпочав ще в 1975 році. За цей час його засновниками і працівниками висаджено понад півмільйона багаторічних рослин, а також півтора мільйона декоративних квітів і чагарників.

Окрім робіт з озеленення, співробітники закладу впроваджують ініціативи з поліпшення в Україні стану навколишнього природного середовища. Тривалий час підприємство займається різними благодійними проектами з озеленення територій українських шкіл, дитячих садків, лікарень, міських адміністрацій у зоні АТО/ООС.

Фото автора.