Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук обговорив питання міжпарламентського безпекового співробітництва і протидії російській агресії з віце-маршалкою Сейму Республіки Польща пані Малгожатою Госєвською (на знімку).

Пані Малгожата Госєвська, висловлюючи солідарність та підтримку України, повідомила про намір наступного тижня разом із Першим заступником Голови Верховної Ради України Русланом Стефанчуком і віце-спікером Сейму Литовської Республіки паном Паулюсом Саударґасом відвідати Донбас. Європейські посадовці зможуть на власні очі побачити та дати оцінку ситуації на сході України. Під час зустрічі будуть обговорені важливі питання, серед яких — можливість якнайшвидшого врегулювання триваючого воєнного конфлікту між Україною та Росією.

Руслан Стефанчук зазначив, що Україна відкрита до міжпарламентського співробітництва, та подякував Литві і Польщі за незмінну підтримку України в питаннях відновлення суверенітету та територіальної цілісності. Перший заступник Голови Верховної Ради висловив сподівання, що плідна співпраця та дружні відносини з Польщею та Литвою прискорять повернення довгоочікуваного миру в Україну.

Секретаріат Першого заступника Голови Верховної Ради України.

Фото прес-служби апарату Верховної Ради України.