Долучитися до цієї благородної справи може кожен охочий. Із усвідомленням того, що діти віком від 6 до 18 років, які виховуються у згаданих школах, напередодні найбільшого християнського свята потребують додаткової уваги та підтримки співвітчизників, їхнього душевного тепла. Передовсім задля того, щоб відволіктися від тривожних думок, пов’язаних із близькістю до зони бойових дій.

При цьому повпреди громади попросили земляків наповнювати ті скарбнички добра й милосердя не лише традиційними солодощами, а й дитячим взуттям, одягом, канцтоварами, засобами гігієни. Все це також знадобиться вихованцям згаданих закладів. Гостинці для них небайдужі мешканці громади приносять у відділ соціального захисту та охорони здоров’я виконкому міськради й у відділення соціального супроводу осіб, які опинились у складних життєвих обставинах.

Час проведення цієї благодійної акції у Пирятині визначили з таким розрахунком, щоб встигнути сформувати гуманітарний вантаж і доставити його за призначенням саме до світлого Воскресіння Христового.