Тут і детальні плани гуртожитків, навчальних аудиторій та лабораторій, і вичерпна інформація про їх оснащеність, ба навіть про забезпечення температурного режиму — власне, абсолютно про всі наявні ресурси. До того ж працювати з сервісом настільки просто й зручно, що необхідні відомості в режимі онлайн можна отримати за лічені хвилини, якщо не за секунди.

Доступ до нього можливий не тільки для викладачів, співробітників та студентів ВНЗ, а й для всіх, кого цікавить університетське життя — від абітурієнтів і до минулорічних випускників.
Над створенням платформи працював цілий авторський колектив з семи фахівців (у тому числі й здібних студентів). Але ця робота не закінчена — базу даних поповнюватимуть постійно. І також постійно модернізуватимуть функціонал сервісу, наголошує ректор Херсонського державного університету, професор Олександр Співаковський.

Новий продукт вишу істотно полегшить адміністрування освітнього процесу, прискорить підготовку до ліцензування спеціальностей та акредитації. Тож за прикладом ХДУ такий сервіс, безперечно, стане у пригоді й іншим альма-матер України. А також великим компаніям і підприємствам оцифрування не завадить, а тільки допоможе впорядкувати справи. Тож і попит на молодих спеціалістів, спроможних створювати схожі платформи, у роботодавців буде високим. Тобто від цього виграють і виш, і його випускники, і економіка країни в цілому.

Херсонська область.