Мікрорайон Північний активно розвивається, тож міська влада потурбувалася про те, щоб людям було зручно отримувати медичні послуги поруч із домівкою.

Виконали капремонт, на який з міського бюджету спрямували понад п’ять мільйонів 600 тисяч гривень. В медзакладі — нове устаткування та меблі, комп’ютерна техніка, працює електронний запис пацієнтів, є кабінет денного перебування на п’ять ліжок. Створено комфортні умови для людей з інвалідністю.

У закладі вже розпочали приймати пацієнтів три сімейні лікарі та два педіатри. У травні до роботи стане ще один лікар загальної практики сімейної медицини. Мешканці мікрорайону активно користуються можливістю отримати якісні послуги, нині укладено шість тисяч 114 декларацій. Це 80% від усієї кількості жителів Північного.

Заклад оглянули міський голова Олександр Сєнкевич та секретар міськради Дмитро Фалько. Олександр Сєнкевич зазначив: «Сімейні амбулаторії в Миколаєві мають бути в кроковій доступності, щоб люди могли швидко та зручно отримати медпослугу».