Про це повідомив голова облдерж-адміністрації Сергій Борзов після зустрічі з виконавчим директором UkraineInvest Сергієм Цівкачем. Керівник ОДА подякував гостю за підтримку і участь у реалізації одного з наймасштабніших інвестиційних проектів у регіоні — залучення капіталу відомої у світі компанії HEAD Group, яка розпочала будівництво в облцентрі заводу з виробництва обладнання для зимових видів спорту.

«Залучення інвестицій та створення комфортних умов для потенційних інвесторів є одним з головних завдань обласної влади, — зазначив Сергій Борзов. — Маємо досвід супроводу та успішної реалізації великих проектів, систему профтехосвіти для забезпечення кадрами потреб інвесторів, розвинуту інфраструктуру, у регіону вигідне географічне розташування. Важливу роль відіграє нульовий рівень толерантності до корупції».

Сергій Цівкач наголосив, що Вінниччина продовжує ефективно розвивати бізнес-клімат, створюючи сприятливі умови для успішної співпраці з інвесторами. Підтвердженням цьому є реалізація низки успішних бізнес-проектів із залученням капіталу компаній, добре знаних у світі. Співпраця з ними робить гарну рекламу регіону.