Полковник Олександр Крячко очолив в/ч 3057 на межі 2014—2015 років, в один із найважчих періодів російсько-української війни. Саме тоді відбувалось формування військової частини, до складу якої ввійшли підрозділи в/ч 3037, окремого загону спеціального призначення «Азов», а також батальйон спецпризначення «Донбас».

У стислий термін командирові вдалося створити згуртований і боєздатний військовий підрозділ, який став одним із найкращих у НГУ. Під командуванням Олександра Крячка особовий склад частини безперервно брав участь в антитерористичній операції і продовжує виконувати завдання у складі Об’єднаних сил.

Звертаючись до побратимів на урочистому заході, полковник Олександр Крячко сказав: «Дякую всьому особовому складу за сумлінну спільну службу! Хоч би скільки було гарних військових колективів, а колектив військової частини 3057, без сумніву, найкращий із них. Найкращий, тому що ми з вами загартовані вогнем і війною! Бажаю вам не зупинятись на досягнутому та примножувати наші здобутки! Успіхів у службі, витримки й благополуччя вашим родинам. Цінуйте і бережіть один одного й гідно виконуйте свій військовий обов’язок».

Після завершення ритуалу прощання особовий склад подякував командиру за плідну співпрацю, за виважені рішення, професіоналізм, самовіддачу, мудрість і довіру до них. Також колектив частини побажав Олександру Івановичу успіхів у його подальшій службі.

Донецька область.

Фото прес-служби військової частини 3057 Національної гвардії України.