У заході також узяв участь голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак (на знімку внизу). Вони відповіли на запитання дітей та поспілкувалися з ними на різноманітні теми, зокрема обговорили питання лідерства.

«Ти не можеш бути лідером без команди. Оскільки тоді ти не зможеш проявити себе і не буде тих, хто допомагатиме рухатися вперед. Лідерство — це інструмент. Важливо розуміти, навіщо ти це робиш і яких результатів можеш досягти», — сказав Дмитро Разумков.

Сергій Бабак зі свого боку додав, що одним із головних елементів лідерства є саморозвиток. «Завдяки йому ви зможете досягти успіху і зробити внесок у розвиток нашої країни. Наше завдання як держави —  дати вам рівні і гідні можливості для саморозвитку», — зауважив голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій.

Під час розмови глава парламенту підкреслив, що молоде покоління — найголовніше для будь-якої держави, оскільки є її майбутнім. «Ви є лідерами у своїх школах. Можливо, колись хтось із вас сидітиме в цій залі, на місці керівництва парламенту. Проте це залежить від вас, від того, як ви будете працювати та прагнути досягти своєї мети», — зазначив він.

Дмитро Разумков також додав, що кожен представник влади на своєму місці працює заради майбутнього дітей. «Мені дуже хотілося б, щоб ви це пам’ятали і залишалися тут, розбудовували нашу країну і не шукали долі в інших державах», — наголосив глава парламенту.

Наприкінці зустрічі, як повідомляє прес-служба апарату Верховної Ради України, Дмитро Разумков привітав дітей зі святом і побажав здійснення мрій, успіхів у навчанні та наснаги. «Насамперед хочу побажати здоров’я і вам, і вашим рідним та близьким, адже це найцінніше в житті», — сказав Голова Верховної Ради України.

А напередодні до парламенту України завітали важливі гості — діти з Мар’їнського району Донецької області. Для когось із них здійснилася мрія — вони вперше побачили Київ. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков і його Перший заступник Руслан Стефанчук (на знімку вгорі) розповіли їм про роботу народних депутатів і показали законодавчий орган.

«Немає більшого щастя у світі, ніж дивитися на те, як від радості усміхаються діти. А особливо діти, які тривалий час на власні очі бачать, що таке війна. Дуже вразили їхні питання: дорослі, зрілі та про життя. Радий був познайомитися із кожним, розповісти малечі про роботу Верховної Ради України. Упевнений, серед них є й майбутні парламентарії, й державні діячі, які ще обов’язково повернуться до стін Верховної Ради України», — поділився Перший заступник глави парламенту Руслан Стефанчук.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

Більше фото тут.

Більше фото тут.