Овни. Цього тижня на вас чекає успіх і в особистому житті, і в професійній сфері. Можете сміливо займатися запланованими справами, результат більшості з них вас потішить.

Тельці. Цей період принесе вам багато сприятливих можливостей. Саме час активно зайнятися пошуком нових джерел доходу, зміцнити матеріальне становище.

Близнюки. Цей час подарує вам відмінний настрій і багато енергії. Використовуйте її для втілення своїх ідей. Цілеспрямованим і наполегливим вдасться досягти бажаного.

Раки. Тиждень може стати успішним у сфері фінансів, можливе отримання несподіваних грошей. Також до вас можуть звернутися з привабливою пропозицією про додатковий заробіток.

Леви. Цей період стане для вас досить вдалим, принесе нове вирішення давніх проблем. Використовуйте ці дні для звернення до потрібних вам інстанцій.

Діви. Тиждень обіцяє бути продуктивним і насиченим. Ви зумієте знайти нових близьких за духом друзів і налагодити корисні ділові зв’язки. Складна робота даватиметься легко.

Терези. Те, чим ви займатиметеся цього тижня, принесе користь не тільки вам, а й оточуючим. Ви можете взятися навіть за щось зовсім нове.

Скорпіони. Цей тиждень обіцяє принести вам багато радості. За бажання ви зумієте розкрити свій творчий потенціал, відчуєте успіх у більшості справ.

Стрільці. Для вас ці дні будуть продуктивними й обіцяють успіх у переговорах і фінансових операціях. Можливі вигідні пропозиції в професійній сфері.

Козероги. У цей період ви відчуєте впевненість у своїх силах і зумієте багато чого досягти, незважаючи на перешкоди, ви зможете зробити багато важливих справ.

Водолії. Ці дні подарують вам чудовий настрій і багато уваги від протилежної статі. Вдалий час для нових знайомств — і особистих, і ділових.

Риби. Ваші нові знайомства в цей період будуть цікавими й перспективними. У вихідні відвідайте родичів і займіться домашніми справами.