За цей час у прифронтовій зоні відремонтовано 359 будинків. Необхідні матеріали придбано за кошти резервного фонду обласного бюджету.

Вдячні місцеві мешканці відзначають не лише швидку та якісну роботу надзвичайників, а й їхні увагу й турботу. Після ворожих обстрілів більшість дахів на будинках були дуже посічені осколками. Для багатьох людей самостійно відновити оселі було важко не лише матеріально, а й фізично.

Звертаючись до колег, заступник голови ДСНС України Микола Ільченко зазначив: «Вдячний вам за якісну, професійну роботу, яку ви виконували на території багатьох районів Донецької області. Дуже приємно, що ми подарували надію на щасливе життя місцевому населенню».

«Там, де ви працюєте, все змінюється. Передаю слова вдячності від Командувача Об’єднаних сил, від ОКП ООС і від усього особового складу, який нині перебуває на обороні суверенітету і територіальної цілісності нашої держави», — зазначив заступник Командувача Об’єднаних сил полковник Григорій Токар.

Службовці ДСНС отримали почесні грамоти, відзнаки, нагрудні знаки (на знімку). У нагородженні взяли участь заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін, керівництво районів і ВЦА, депутати Миколаївської облради Євгеній Ігнатенко та Владислав Мартиченко.

Роботи у прифронтовій зоні тривають.

Фото прес-служби ГУ ДСНС України у Донецькій області.