Овни. Цього тижня вам бажано завершити розпочаті справи й упорядкувати свої плани на майбутнє. Ближче до вихідних ви можете отримати подарунок чи грошову винагороду.

Тельці. У цей період можливі несподівані, але сприятливі для вас події. Вдалими будуть консультації з фахівцями.

Близнюки. На вас чекає переломний момент у справах. Зробивши вибір на користь здорового способу життя, ви поліпшите не тільки своє самопочуття і настрій, а й креативність.

Раки. Незважаючи на численні справи й велике напруження, це час приємних сюрпризів і несподіванок. У вихідні дозвольте собі зайнятися своїми захопленнями.

Леви. Саме час відродити сімейні традиції, допомогти один одному у вирішенні актуальних питань, поставити на перше місце інтереси своєї сім’ї і близьких.

Діви. У цей період всесвіт шле вам підказки, щоб зрозуміти, якими можливостями треба скористатися. І тут треба мислити широко, відірвавшись від звичних і банальних уявлень.

Терези. Вдалий час для індивідуальної діяльності, творчих справ, спілкування з однодумцями. Нові ідеї через якийсь час стануть вам у пригоді.

Скорпіони. Вам доведеться посилено займатися матеріальними справами. У важливих питаннях зважайте не тільки на свій досвід, а й на поради фахівців.

Стрільці. Ваш ентузіазм і цілеспрямованість допоможуть вам реалізуватися одразу в кількох напрямах. Можете орієнтуватися на відкриття нових справ.

Козероги. Вам може пощастити і в коханні, і в грошах, і це вас дуже здивує. У плані спілкування помітите, що на вас розраховують і чекають порад.

Водолії. Сприятливий тиждень для розвивальних семінарів, підвищення кваліфікації, а також для налагодження ділових контактів. Скористайтеся можливостями.

Риби. Саме час почати боротьбу зі шкідливими звичками. Почавши зміни із себе, ви помітите, як усе навколо вас змінюється на краще. Вам почне щастити.