Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, народний депутат другого скликання Валентина Гошовська, інтерн Ліля Герасименко.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

Також відбулося спецпогашення конверта з оригінальною маркою, випущеного «Укрпоштою» до 25-ї річниці Конституції. Нагадаємо, що на конверті зображено фрагмент першої сторінки газети «Голос України» за 29 червня 1996 року, а на марці — фото з першої сторінки нашої газети за 28 червня 1996-го. Знімки фотокореспондентів Сергія Ковальчука та Олександра Клименка, на основі яких розроблено дизайн конверта з оригінальною маркою, надано редакцією газети «Голос України».

Увечері на площі Конституції відбувся концерт класичної музики у виконанні Kyiv Symphoni Orchestra, а також на фасаді будівлі парламенту було продемонстровано світлове шоу.

Учасники свята охоче фотографувалися біля встановленого на площі Конституції пам’ятного знака «Тризуб».

«Класична музика, світлове шоу на будівлі парламенту! Дуже хочу, щоб інституція — Верховна Рада — стала ближчою до людей, відкритою, зрозумілою та сучасною!

Ми спробували зробити святкування у європейському форматі, без VIP-секторів і категорій глядачів, без турнікетів, загорож! Люди відчували здивоване захоплення. Таке враження, що нам вдалося», — зазначила після завершення свята заступник Голови Верховної Ради Олена Кондратюк.

Вл. інф.

Пам’ятний знак «Тризуб».

Київський симфонічний оркестр, білоруський диригент Віталій Алексейонок під час концерту класичної музики біля стін Верховної Ради України.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.