Насамперед інспектувала важливі інфраструктурні об’єкти, що цьогоріч споруджуються за Національною програмою «Велике будівництво».

Керівник ознайомилася зі станом будівництва модульного спортзалу в селі Королівка Коломийського району, реконструкції з добудовою навчального корпусу та спортзалу в селі Красноїлля Верховинського району. Ще два об’єкти в Косівському районі — будівництво дитсадка у Стопчатові, спортивного корпусу в селі Старий Косів, а також спорудження в цьому ж селі культурно-мистецького центру «Дзбан». Під останній об’єкт якраз закладено перший камінь, і цей грандіоз-ний проект має велике значення для промоції Гуцуль-щини.

«Проект «Велике будівництво» — це справді масштабна розбудова якісної інфраструктури країни та нашого краю зокрема, — зазначила голова ОДА Світлана Онищук. — Цьогоріч плануємо реалізувати 13 проектів з будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів соціальної сфери. Це чотири школи, два дитячі дошкільні заклади, чотири спортивні споруди, три об’єкти культури.

Івано-Франківська область.