Зокрема, обміняти посвідчення водія (без складання іспитів); отримати нове посвідчення водія замість втраченого або викраденого; зареєструвати й перереєструвати колісні транспортні засоби усіх категорій вітчизняного виробництва з видачею свідоцтва (без огляду) тощо.

Це стало можливим за сприяння партнерів — Програми «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG-East), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Сєвєродонецька громада отримала значну підтримку у вигляді технічного обладнання та програмного забезпечення.

Керівник Сєвєродонецької міської ВЦА Олександр Стрюк (на знімку) зазначив, що впровадження нових послуг у місцевому ЦНАПі дасть можливість розвантажити роботу Сервісного центру МВС та підвищить якість обслуговування клієнтів на рівні міста.

Регіональна директорка Програми USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG-East) (офіс — місто Краматорськ) Ірина Іванова наголосила, що це не остання допомога громаді. «Найближчим часом ми плануємо встановити у Сєвєродонецьку smart-зупинки», — пообіцяла вона.

Фото прес-служби Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації.