«Десна» — «Інгулець». 2:0. Чернігів. Стадіон імені Юрія Гагаріна. 3 357 глядачів. Рефері — Роман Блавацький (Львів). Голи: Безбородько, 86, 90+1.

«Десна» виграла всі матчі в новому чемпіонаті і є одноосібним лідером турніру. Але цього разу їй було непросто здобути три очки. Адже вийшло вперте протистояння з достатньою кількістю гострих моментів, котрі створювали обидві команди.

Якщо справедливо, то жоден з колективів не заслужив поразки. Однак чернігівці на останніх хвилинах все-таки вирвали перемогу. Два м’ячі забив Денис Безбородько (на знімку).

«Були до кінця зосереджені. Не все виходило, але не опускали руки і дотиснули в кінцівці матчу. Дубль Безбородька? І тепер, і в попередній зустрічі він виходив на заміну і забивав. Хлопець чернігівський, тому, напевно, його активно підтримують.

Важливо, що забили м’ячі, потішили вболівальників. Завдяки їхній підтримці здобуто перемогу.

Стосовно нашого лідерства — стартували нормально. Але попереду в нас матчі з «Дніпром-1», «Динамо» — там подивимося», — сказав після зустрічі наставник «Десни» Олександр Рябоконь.

Наступний тур розпочнеться у п’ятницю. Зустрінуться «Шахтар» і «Металіст 1925». А сьогодні в Києві «Динамо» і «Минай» проведуть перенесений матч першого туру. Початок о 19:30.

Фото desna.football