Перші будівельні палі встановлюють на місці майбутньої фабрики.

Виробничий процес розпочинатимуть почергово після завершення будівництва і монтажу технологічного обладнання. Будівельні роботи першої черги мають завершити у четвертому кварталі наступного року. У виробничій споруді буде сто робочих місць. Після введення в експлуатацію усього об’єкта на фабриці працюватиме триста осіб.

Заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний повідомив, що на ній вироблятимуть гофротару з картону. Посадовець зазначає, що це буде екологічно чиста продукція. Говорить про це з посиланням на фахівців.
«Зелена економіка є нашим пріоритетом у «Стратегії розвитку Вінниці до 2030 року, — наголошує Андрій Очеретний. — Міська влада підтримує кожен намір підприємців у створенні безпечного екологічного середовища для жителів громади».

За словами заступника міського голови, нове підприємство споруджують на північній околиці обласного центру. Для підвищення інвестиційної привабливості території за кошти бюджету побудовано дорогу, розвивають інфраструктуру. Надалі тут реалізовуватимуть нові інвестиційні проекти.

Фото з Фейсбук-сторінки Андрія Очеретного.