На базі спортивно-оздоровчого комплексу «Супутник», який є філією кременчуцького комунального дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зоряний», три дні діяв табір «Молодіжна патріотична платформа». Організаторами цього освітньо-патріотичного дійства стали управління молоді та спорту виконкому Кременчуцької міськради, міський комітет молодіжних організацій і Молодіжний парламент індустріальної столиці Полтавщини.

Захід поєднував обговорення підлітками та молоддю патріотичної проблематики з гартуванням духу і тіла. Теми обирали досить серйозні. Всі разом шукали відповіді на запитання: «Чи можна зробити з людини патріота?», «Як створити український інфопростір в умовах інформаційної війни?» тощо.

Під час таборування учасники зустрічалися з відомими у краї майстрами народних ремесел, брали участь у майстер-класах. Серед спортивних змагань і квестів чи не найбільше емоцій викликало долання перешкод, зокрема й тих, які поставали у вигляді... суцільної багнюки. При виконанні практичних завдань особливу увагу звертали на відпрацювання взаємодії у командах-роях. А в один із днів заходу в гості до юних земляків завітали офіцери патрульної поліції.

Правоохоронці, крім нагадувань про правову базу законослухняної поведінки, влаштували навчально-показовий тренінг із надання домедичної допомоги, показали прийоми самозахисту.