За добу (на ранок 25.08) на Донбасі з боку ворога зафіксовано три провокації. За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Новомихайлівки та Причепилівки бойовики обстрілювали наші позиції зі стрілецької зброї. На Луганщині та Донеччині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

«Унаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще двоє дістали поранення. Воїнів було терміново евакуйовано та доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я одного захисника — тяжкий, другого — задовільний. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. На дії ворога дана адекватна відповідь», — зазначили в штабі.

За інформацією наших військових, в районі проведення ООС виявлено три схованки з боєприпасами та великою кількістю вибухової речовини. Тайник з вибухівкою було обладнано у лісосмузі поблизу села Воронове. Другий схрон був замаскований під плитами у покинутому технічному приміщенні на березі Сіверського Донця. У ньому було приховано гранатомети. Третя схованка була розміщена в полі неподалік села Борівське. Там зберігалася велика кількість боєприпасів.