Народний депутат Сергій Мінько виступив перед жителями громади.

Тепер вона відчинила свої двері після реконструкції, яку провели в межах національної програми «Велике будівництво» за кошти Європейського інвестиційного банку.

Лише за рік тут провели комплексну термомодернізацію, утеплили фасад, відремонтували і утеплили дах, замінили старі двері й вікна, оновили водопостачання, каналізацію, теплопостачання та електричні мережі. Установили автоматичну пожежну сигналізацію з оповіщенням, обладнали доступні входи і виходи, забезпечили заклад усім необхідним інвентарем. Після капітальних робіт взялися за відновлення внутрішнього облаштування школи і благоустрій території. А для комфорту людей на візках обладнали інклюзивний санвузол, підйомники і пандуси.

Під час урочистого заходу з нагоди Дня знань і відкриття школи народний депутат Сергій Мінько наголосив, що їхні команда, прийшовши до влади, взяла на себе зобов’язання з розвитку міста. Серед пріоритетних завдань — розвиток усіх сфер життєдіяльності території. Це стосується й освіти.

«І сьогодні наша команда подарувала містянам повністю реконструйовану й обладнану за останніми стандартами школу. Для міста це вже четвертий масштабний об’єкт, який ми відкриваємо цього року. Упевнений, що школа стане найкращою за комфортністю не лише в Запорізькій області, а й в Україні. А педагогічний колектив докладе максимум зусиль, щоб поліпшити престиж свого навчального закладу й забезпечити високий рівень навчання і виховання підростаючого покоління», — зазначив народний депутат.

Фото з відкритих джерел.