12 з них придбали за рахунок області, ще шість профінансували з держбюджету.

На церемонії вручення ключів були присутні народні депутати В’ячеслав Медяник, Володимир Захарченко і Юрій Кісєль. Кращим поліцейським вони вручили грамоти Верховної Ради України.

«У нас дуже велика потреба в службовому транспорті — маємо 47 територіальних підрозділів та 8,6 тисячі особового складу. Завдяки новим авто зможемо ще оперативніше реагувати на виклики», — розповів начальник ГУ НП в області Анатолій Щадило.

П’ять машин вирушили в Криворізьке районне управління, дві — в Нікопольське. Решта поїхали в Дніпровський, Павлоградський, Синельниківський, Новомосковський, Кам’янський райони.

«Для нас це чимала підмога. Район великий, до найвіддаленішої точки 70 км. До деяких сіл доводиться їхати через поля і ґрунтовкою. Нова машина — висока і сучасна, буде зручно добиратися», — каже начальник відділення Кам’янського відділу поліції Юрій Лях.

Зазначимо, що в 2019-му за рахунок області придбали сім службових авто, минулоріч — три. У цьому році на це заклали десять мільйонів гривень — це перше масштабне оновлення за останні п’ять років.

«Район охоплює майже вісімдесят населених пунктів. Постійно виїжджаємо на службові завдання в найвіддаленіші села. Отримали Renault Duster — автомобілі дуже підходять для роботи в сільській місцевості. Вони зручні, високі, легко долають поля і ґрунтовку», — зазначив начальник відділу логістики Новомосковського РУП Костянтин Зайченко.

Дніпропетровська область.