Відповідно до статті 5 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» Верховна Рада України постановляє:

1. Визначити до складу конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду Голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, таких осіб:

Кіскіна Юрія Володимировича – адвоката, радника генерального директора ДК «Укроборонпром» (за згодою);

Іваненка Михайла Анатолійовича – керуючого партнера адвокатського об’єднання «Конвента Ліґал» (за згодою);

Вернидубова Сергія Івановича – голову адвокатського об’єднання «Вернидубов та партнери» (за згодою).

2. Вивести зі складу конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду Голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Каленюк Д.М., Канєвського Г.О., Юрчишина Я.Р.

3. Визнати такою, що втратила чинність, Постанову Верховної Ради України від 29 березня 2016 року № 1042-VIII «Про визначення представників Верховної Ради України до складу конкурсної комісії з відбору кандидата на посаду Голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів».

4. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України Д. РАЗУМКОВ.

м. Київ,
9 вересня 2021 року.
№ 1739-ІХ.