"Важливість такого знайомства і особистого спілкування неможливо переоцінити, адже від Сполучених Штатів Америки є постійна підтримка та увага до Закарпаття. США були і залишаються нашим надійним партнером і одним із ключових інвесторів в економіку громад та області загалом", - підкреслив очільник області.

Під час зустрічі сторони обговорили результати низки успішно реалізованих проектів, які, за словами Анатолія Полоскова, вже стали чудовим прикладом такого партнерства.

Йшлося також про поточну соціально-економічну ситуацію в регіоні, зокрема й в умовах децентралізації, про втілення і запуск нових спільних ініціатив у галузі туризму, культури та освіти.

Керівник області, інформують з облдержадміністрації, поділився з пані Тимчасовою Повіреною у справах США результатами та перспективами успішного втілення в нашому регіоні національних проектів Президента України Володимира Зеленського щодо оновлення дорожньої, прикордонної, соціальної та медичної інфраструктури, програми "Велика реставрація" і впровадження сучасних цифрових інструментів чи не у всіх сферах суспільного життя.

Ужгород.

Фото прес-служби ОДА.