Загинув 11 вересня на бойовому чергуванні в районі населеного пункту Причепилівка Луганської області. Воїн дістав смертельне осколкове поранення під час мінометних обстрілів позицій ЗСУ російськими найманцями.

Траурна церемонія з військовими почестями відбулася в Голованівському районі, в селі Покотилове на Кіровоградщині. Із загиблим попрощалися рідні, близькі, земляки, бойові побратими, військовослужбовці та ветерани бойових дій, волонтери і представники громадськості та органів влади.

«Ми прощаємося з патріотом України, який з 2015 року, не шкодуючи себе, боронив рідну землю. Він з честю та гідністю виконував військовий обов’язок, і я дякую батькам за виховання гідного сина України», — сказав під час панахиди заступник командира з морально-психологічного забезпечення військової частини А1736 підполковник Олександр Книш.

Представник Оперативного командування «Південь» підполковник Олександр Блідченко передав батькові загиблого воїна грамоту пошани та скорботи Головнокомандувача ЗСУ за звитягу сина.

Поховали Олексія Куленка в селі Орлове, де він народився і виріс. Осиротілими залишилися батько героя і три доньки. У Голованівському районі оголосили день жалоби.

Кіровоградська область.

Фото: facebook Олексія Куленка