Але збирається туди не на матч з місцевим клубом. Адже в рамках англійської прем’єр-ліги (АПЛ) «Вест Гем» проведе далеко від столиці гостьовий поєдинок у графстві Вест-Йоркшир проти «Лідса» (початок о 15:00 за місцевим часом).

А потім Ярмоленко постарається встигнути на поєдинок Джошуа й Усика. Він планує одразу після свого матчу вилетити до Лондона на гвинтокрилі. І не один, а в компанії свого одноклубника, півоборонця збірної Англії Деклана Райса, який теж відвідає згадане боксерське шоу.

А тепер окрема інформація, котра стосується самого бою Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) з Олександром Усиком (18-0, 13 КО). Йдеться про арбітрів. У рингу працюватиме британський рефері Майкл Александер. А суддівським підрахунком перейматиметься інтернаціональна команда у складі Віктора Фесечка (Україна), Говарда Фостера (Велика Британія) та Стіва Вайсфелда (США).

А сам Джошуа заявив, що добре готовий до бою проти Усика.

«Я підготувався фізично і морально. Зі мною все буде гаразд. Це велика подія.

Тоні Белью був на іншому етапі своєї кар’єри, коли прийняв бій з Усиком. У мене інша ситуація. Тому значення цього поєдинку для мене відрізняється від того, що значив бій для Белью. Тоні провів справді хороший бій, але програв. Таке може статися в боксі. Я зроблю все, щоб завершити бій з Усиком на свою користь.

Відчуваю, що у мене нічого не залишиться, якщо я не здобуду цю перемогу. Але то буде не кінець шляху, а початок нової глави», — сказав Джошуа.