Мірча Луческу на цей поєдинок взяв 24 виконавців.

Воротарі — Бойко, Бущан, Моргун.

Оборонці — Бурда, Сирота, Шабанов, Кендзьора, Тимчик, Миколенко, Забарний.

Півоборонці — Гармаш, Вербич, де Пена, Шепелєв, Андрієвський, Лєднєв, Сидорчук, Шапаренко, Циганков, Караваєв, Вітіньйо, Антюх.

Нападники — Шкурін, Супряга.

Учора тренер «Динамо» відповідав на запитання представників ЗМІ у рамках передматчевої прес-конференції. Після чого гості випробували газон «Альянц Арени».

***

Наш суперник у черговому турі чемпіонату Бундесліги проводив матч на виїзді проти новачка ліги.

«Гройтер Фюрт» — «Баварія». 1:3. Голи: Іттен, 88 — Мюллер, 10, Кімміг, 31, Грісбек, 68 (а/г).

«Баварія»: Нойєр, Зюлє (Станішич, 87), Упамекано, Ернандес, Павар, Кімміг, Горетцка (Мусіала, 87), Девіс, Мюллер (Гнабрі, 76), Сане (Забітцер, 61), Левандовський. Тренер — Юліан Нагельсман.

Мюнхенці швидко відкрили рахунок, відзначився Мюллер. У середині тайму перевагу баварців закріпив Кімміг, якому асистував Сане. На перерву «Баварія» пішла з комфортним рахунком. Здавалося, ніщо не врятує «Гройтер Фюрт» від розгромної поразки.

Однак на самому початку другого тайму гості залишилися в меншості — пряму червону картку отримав Павар. Однак навіть граючи вдесятьох, «Баварія» забила третій м’яч. Точніше гол у власні ворота провів Грісбек. Лише наприкінці зустрічі господарі зуміли забити гол престижу.

Повний матч провів головний бомбардир «Баварії», володар «Золотої бутси-2021» Левандовський. У поєдинку з «Гройтер Фюрт» перервалася його гольова серія, яка тривала 19 матчів, 15 з яких — у Бундеслізі. Польський форвард незмінно забивав у кожному офіційному матчі за клуб з лютого.

Ця перемога стала восьмою поспіль для баварців. Різниця м’ячів у цих матчах вражає — 40:5. Загалом у нинішньому сезоні «Баварія» провела 9 матчів у всіх турнірах — Бундеслізі, Лізі чемпіонів, Кубку і Суперкубку Німеччини. Єдиний раз вона не виграла в стартовому поєдинку сезону (Бундесліга) проти «Боруссії» (Менгенгладбаг).

***

Отже, матч «Баварія» — «Динамо» відбудеться сьогодні, 29 вересня, початок — о 22:00 за київським часом.

До речі, його обслуговуватиме суддівська бригада з Італії. Рефері — 40-річний Марко Гуїда. Уродженець Помпеїв жодного разу не перетинався ні з «Динамо», ні з «Баварією». Цей поєдинок буде для нього лише другим у кар’єрі у групових етапах Ліги чемпіонів.

Асистенти — Філіпо Мелі, Джорджио Перетті. Четвертий арбітр — Фабіо Мареска. За VAR відповідає Мауріцио Маріані, його помічник — Паоло Валері.

Спостерігач арбітражу — Гуан Антоніо Фернандез Марін (Іспанія). Делегат УЄФА — Паоло Ронделлі (Сан-Марино).

***

Зазначимо, що, крім основної команди, до Німеччини вирушила також юнацька команда «Динамо». Підопічні Ігоря Костюка у рамках 2-го туру Юнацької Ліги УЄФА зустрінуться зі своїми однолітками з «Баварії».

Тренерський штаб розраховує на 21 гравця: Нещерет, Ігнатенко, Тугай, Вівчаренко, Бражко, Боль, Дячук, Мегді, Діалло, Яцик, Скрипник, Малиш, Бенедюк, Танчак, Царенко, Філатов, Попов, Слесар, Мельниченко, Горбач, Волошин.

Команди зіграють також сьогодні, початок зустрічі — о 17:00. Нагадаємо, що в першому турі динамівці в Києві обіграли однолітків із португальської «Бенфіки» — 4:0.