Загальна кошторисна вартість проекту — понад 17 мільйонів гривень. Реконструювали частину першого та підвального поверхів будівлі, побудували ізолятор з окремим входом, пандуси і ґанки, а також виконали внутрішнє оздоблення приміщень. У відділенні з’явилися оглядові, консультативні та процедурно-перев’язувальні кімнати, приміщення з ліжками тимчасового перебування пацієнтів та лабораторія термінових аналізів.

Осучаснене відділення оснастили комп’ютерним томографом, апаратом УЗД, рентгенівським апаратом, реанімаційним обладнанням. Окрім того, тут встановили ангіографічну систему, яку придбали для Коростенської лікарні у 2019 році. Завдяки такому покращенню матеріально-технічної бази цей опорний заклад охорони здоров’я, який обслуговує понад 80 тисяч мешканців міста та північних районів Житомирщини, зможе значно розширити діапазон та поліпшити якість послуг, що надаватимуться пацієнтам, і забезпечити для них комфортні умови перебування.

В області у межах національної програми «Велике будівництво» реконструювали приймальні відділення у семи опорних медзакладах.

Фото надано автором.