Італія — Іспанія. 1:2. Голи: Ферран Торрес, 17, 45+2, Лоренцо Пеллегріні, 83.

Італія: Доннарумма, Ді Лоренцо, Бонуччі, Бастоні, Емерсон, Барелла (Калабрія, 72), Жоржиньйо (Лоренцо Пеллегріні, 64), Вератті (Локателлі, 58), К’єза, Інсіньє (Кен, 58), Бернадескі (К’єлліні, 46). Тренер — Роберто Манчіні.

Іспанія: Унай Сімон, Аспілікуета, Ля Порт, Пау Торрес, Алонсо, Коке (Меріно, 75), Бускетс, Гаві (Роберто, 84), Сарабія (Гіль, 75), Оярсабаль, Ферран Торрес (Піно, 49). Тренер — Луїс Енріке.

Вилучено Бонуччі (42, друге попередження).

Рефері — Сергій Карасьов (РФ).

Мілан. «Джузеппе Меацца». 33 524 глядачі. 15 градусів.

Збірна Іспанії в першому таймі продемонструвала чудову атакувальну гру. А її бомбардир Ферран Торрес (на знімку) відзначився двома влученнями. Натомість італійці були надто збуджені і перед самою перервою залишилися в меншості. Підвів команду досвідчений Бонуччі.

Італійцям, зрозуміло, було важко. Але вони виявили вольові якості. І, скориставшись помилкою іспанських оборонців, забили. Це додало емоцій і загострило протистояння. Однак Іспанія втримала переможний рахунок і заслужено вийшла до фіналу.

Назвати іншого фіналіста ми не мали технічної можливості. Адже поєдинок у Турині між Бельгією та Францією завершився, коли в Україні вже була ніч. Тому повідомимо результат у наступному номері.

Поєдинок за третє місце і фінал відбудуться 10 жовтня. «Бронзу» розіграють у Турині (16:00), «золото» і «срібло» — в Мілані (21:45).

Фото uefa.com