Спочатку у філармонії імені Іри Маланюк відбулося урочисте зібрання, на яке завітав Герой України, президент НОК Сергій Бубка, керівники області та міста, представники фізкультурно-спортивних організацій, ДЮСШ, учасники АТО, очільники відділень НОК із кількох областей країни, олімпійці, ветерани спорту.

Разом із головою ОДА Світланою Онищук та івано-франківським міським головою Русланом Марцінківим Сергій Бубка нагородив олімпійців пам’ятними медалями та призами. Відзнаки НОК та його обласного відділення отримали провідні спортсмени, тренери, керівники федерацій, фізкультурно-спортивних товариств, інформаційні партнери та меценати. Голові відділення Мирославу Карабіну Сергій Бубка вручив урядову нагороду — орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

Так само з ініціативи НОК у Надвірнянському лісгоспі в рамках проекту «Олімпійці Прикарпаття — за чисте довкілля» відбулася акція із садіння молодого лісу. Разом із Сергієм Бубкою до акції долучилися Мирослав Карабін, Світлана Онищук, міський голова Надвірної Зіновій Андрійович, керівники Надвірнянського району, спортсмени-олімпійці, школярі та студенти. Вони висадили п’ять видів лісових порід, кольори яких символізують п’ять олімпійських кілець. Як повідомили в ОДА, це вже друга така акція на Прикарпатті, яку організував НОК.

На знімку: у залісненні взяли участь і юні спортсмени.

Фото прес-служби ОДА.