Під час його втілення 12 миколаївських мам, які виховують дітей з обмеженими можливостями, стали фотомоделями для календаря на наступний рік.

Підготовка до фотосесій, вибір вдалих локацій у драматичному театрі міста, підбір національного одягу, макіяж, зачіски та самі зйомки тривали протягом двох днів. Очільниця фонду Валентина Ткаченко висловилася так: «Те, що я відчула під час зйомок, — захоплення від мам, у родинах яких дітки з інвалідністю. Це жінки з великою душею — щирі й мужні».

Одна з мам Катерина, яка виховує доньку з ДЦП Віру та змогла поставити її на ніжки, поділилася: «Зі мною та іншими учасниками проекту сталося диво. Я вперше беру участь у такому заході і дуже вдячна, що мене запросили. Я зазнала незвичних і незвичайних емоцій. Гарна ідея показати нас — молодих і красивих, у гарному українському одязі та в гарному настрої. Переконана, що наші щирі емоції відчують ті люди, які отримають цей календар. І весь рік у них буде щасливим».

Фонд «Доброта і Довіра» давно займається темою привертання уваги до особливих дітей та родин, які їх виховують; проводить фотовиставки та презентації; залучає благодійників задля надання допомоги цим родинам. Валентина Ткачено висловила вдячність перукаркам Аллі Пекарській і Катерині Ісаковій; візажисткам Юлії Васютинській та Юлії Гур’євій; фотографу Сергію Булкіну; директору театру Артему Свистуну та Людмилі Булатовій, майстрині костюмів у національному стилі — за підтримку та участь у соціально важливому проекті.

Миколаїв.

Фото з відкритих джерел.