За даними прес-центру штабу ООС, біля Березового ворог здійснив обстріл зі стрілецької зброї.

Поблизу Красногорівки окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм і 120 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У напрямку Золотого-4 найманці тричі гатили, застосовуючи міномети калібру 120 мм, протитанковий ракетний комплекс, ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю. Українські позиції біля Новолуганського ворожі збройні формування тричі обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Неподалік Троїцького бойовики лупили з мінометів калібру 82 мм. У бік Причепилівки російсько-окупаційні війська вели обстріл зі стрілецької зброї. Біля Новотошківського вогонь відкривався з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. У районі населених пунктів Новоселівка Друга та Верхньоторецьке ворог застосував безпілотні літальні апарати, за допомогою яких здійснив скидання ВОГ-25. Крім того, на Донеччині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

«Унаслідок ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — задовільний.

Щоб змусити противника припинити вогневу активність, наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння», — зазначили в штабі.