Володимир Путін:
— Приїжджають громадяни європейських країн, роблять тут у нас щеплення «Супутником», а там довідку купують, що вони щеплені Пфайзером. Ну, тому що... Ну так. Серйозно!..

Від чергового:
— Навіть більше: після щеплення «Супутником» купують у Росії «Москвичі», а вдома чіпляють на них емблему «Мерседес» і «Пежо»... Ну так. Серйозно!

Із Криму на катафалку

Ігор Угольников, російський актор, режисер і телеведучий:
— Я, безумовно, підтримав Крим, і якби треба було, то сам туди поїхав би — на танку або всередині...

Від чергового:
— Звичайно, всередині!.. Тільки катафалка! Угольникова пристрілили б свої, інакше спалив би всю контору! Адже серед «зелених чоловічків» не повинно було бути таких відомих... артистів.

Стояки!..

Леонід Пасічник, глава «ЛНР» (про возз’єднання з «ДНР»):
— У ЄС за єдиних економічних та інших стандартів не йдеться про об’єднання Бельгії та Франції. Чому він повинен стояти в нас?..

Від чергового:
— Тому що Наполеон всєя Кремля скаже: «Стій тут, іди сюди!».

Кари єгипетські

Дмитро Гордон:
— Давно настав час зрозуміти, що шлях у Європейський Союз для нас не потрібен зовсім. Європейський Союз, як будь-яка імперія, приречений на розпад...

Від чергового:
— Невже Гордон нам знову пропонує шлях до пірамідок?!. Але ж це... повний Єгипет!

Із записок прес-секретаря Трампа — С. Грішем...

Спочатку на зустрічі Путіна з Трампом в Осаці перекладачем (щоб відволікати увагу Дональда) мала бути прес-секретарка Лаврова ротата Машка Захарова. Проте в останній момент цар переграв і приїхала ось ця... Дар’я Боярська!

Визнання...

Олександр Бородай, перший ватажок «ДНР» (визнав, що так звані «корпуси народної міліції ДНР/ЛНР» є складовою частиною російських збройних сил. Про це він заявив в ефірі одного з російських телеканалів.):
— Це питання принципове: одні росіяни війська називаються «корпусами народної міліції ДНР і ЛНР», інші — просто російська армія. Це те саме...

Від чергового:
— Ви всьо врьотє! — накричали на Бородая в ефірі!..

Мал. Олексія КУСТОВСЬКОГО.

Фото з відкритих джерел.

Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.