Одне з них — із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння — біля Кам’янки ворог обстріляв позиції українських воїнів з мінометів калібру 82 мм. Крім того, поблизу Пісків окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї, у напрямку Золотого-4 — із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарата з перетином лінії зіткнення.

«Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення, ще один — зазнав поранення в результаті підриву на ворожому невідомому вибуховому пристрої. Воїни перебувають у лікувальному закладі. Стан здоров’я обох — задовільний», — йдеться у повідомленні прес-центру ОС.

Вчора, 26.10, станом на 11-ту годину противник тричі порушив режим тиші, інформує прес-служба МОУ. Біля Гранітного російські найманці двічі вели вогонь з артилерії калібру 122 мм, а у районі Новозванівки ворог здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. «Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити вогневу активність», — повідомили у штабі.