У вівторок команда провела тренування на столичному НСК «Олімпійський». У заняттях брали участь усі 25 гравців, яких викликано до розташування команди, ні в кого не було скарг на здоров’я. Після цього збірна вирушила до Одеси.

Там сьогодні підопічні Олександра Петракова на стадіоні «Чорноморець» зіграють контрольний поєдинок із збірною Болгарії. Початок зустрічі о 19:30.

На матчі працюватиме суддівська бригада з Туреччини на чолі з рефері Ардою Кардезлером. На лініях йому допомагатимуть Керем Ерзой і Чевдед Камуркоглу. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме українець Віталій Романов.

Це буде підсумкова репетиція української команди перед завершальним і дуже важливим поєдинком у групі кваліфікації до чемпіонату світу-2022 проти збірної Боснії і Герцеговини. Матч має відбутися на стадіоні «Біліно Поле» у Зениці.

А з табору боснійців надійшла інформація, що їхній лідер знаменитий форвард Едін Джеко пошкодив задню поверхню стегна перед вирішальними матчами відбору на чемпіонат світу-2022 проти Фінляндії (13 листопада) та України (16 листопада). І може не зіграти в тих зустрічах.

Травми Джеко зазнав у поєдинку 12-го туру чемпіонату Італії, в якому його «Інтер» зіграв унічию з «Міланом» (1:1). Обстеження, яке пройшов 35-річний футболіст, показало, що в нього м’язове ушкодження. Найближчим часом на нього очікує курс фізіотерапії. Едін Джеко провів 118 матчів за збірну й забив 60 м’ячів.

Є ще одна суттєва втрата в лавах нашого суперника. Оборонець австрійського «Штурму» Юсуф Газібігович не прибув на збір боснійців, бо заразився коронавірусом і тепер перебуває на самоізоляції.

Нагадаємо, 10 переможців відбірних груп безпосередньо вийдуть на ЧС-2022. Другі команди продовжать боротьбу на наступному етапі.