На знімку: Меморандум про взаємодію засвідчили своїми підписами голова обласної ради Сергій Шульга, голова облдержадміністрації Марія Чорна та голова регіонального відділення асоціації, Соколівський сільський голова Інна Завірюха (зліва направо).

«Меморандум є підтвердженням взаємного бажання обласної адміністрації та облради і Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад до більш тісної взаємодії, підтримки та співпраці», — зауважила голова регіонального відділення асоціації, Соколівський сільський голова Інна Завірюха.

Як акцентувала голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, підписання меморандуму спрямовано на поліпшення взаємодії між органами влади та органами місцевого самоврядування області. «Ми зробили ще один крок у посиленні співпраці, — підкреслила голова ОДА. — Вірю, що це сприятиме більш продуктивній та злагодженій роботі на благо жителів області. Для ефективного розвитку важливий комплексний підхід. Якщо діяти поодинці, результативність буде нульова. Переконана в цьому, тому завжди була на зв’язку з нашими громадами».

Кропивницький.