Е. «Барселона» (Іспанія) — «Бенфіка» (Португалія, Лісабон). 0:0.

«Динамо» (Україна, Київ) — «Баварія» (Німеччина, Мюнхен). 1:2. Голи: Левандовський, 14, Коман, 42, Гармаш, 70.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора (Караваєв, 76), Забарний, Сирота, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, де Пена (Вітінью, 46), Шкурін (Гармаш, 46). Тренер — Мірча Луческу.

«Баварія»: Нойєр, Павар, Куассі (Тілльман, 85), Ернандес (Сарр, 46), Девіс, Горецка, Толіссо, Сане (Річардс, 87), Мюллер, Коман (Рока, 67), Левандовський. Тренер — Юліан Нагельсманн.

Рефері — Галіл Мелер (Туреччина).

Київ. НСК «Олімпійський». 28 732 глядачі. Мінус 1 градус.

Кияни почали активно, прагнучи загострити гру. Але, на жаль, пропустили — блискуче в падінні через себе забив Левандовський.

Однак динамівці особливо не засмутилися, а продовжували йти вперед. Не все у них виходило, але загальна картина дій киян була доволі приваблива. Проте без реалізації моментів позитивних результатів, звісно, не буває.

А перед перервою гості провели атаку, оборонці «Динамо» загубили Комана, котрий подвоїв рахунок.

Одразу після перерви господарі провели кілька гострих атак. Одного разу гостей врятував Нойєр. Але на 70-й хвилині Гармаш, який вийшов на заміну, його переграв. Досвід і майстерність півоборонця — гарне поєднання.

Другий тайм «Динамо» провело на досить пристойному рівні. Але врятувати матч йому не вдалося. Хоча до останньої секунди наші штурмували ворота «Баварії» і були близькі до порятунку.

Мірча Луческу:

— Вважаю, що ми і два попередні матчі з «Барселоною» зіграли добре та гідно. Сьогодні за інтенсивністю, напруженням і тим, як ми пресингували і тиснули на суперника, особливо у другому таймі, це була найкраща половина зустрічі. А от у першому таймі ми виявили зайву повагу до суперника, якому дозволяли надто багато. Після перерви ми зіграли в хороший футбол.

***

F. «Вільярреал» (Іспанія) — «Манчестер Юнайтед» (Англія). 0:2. «Янг Бойз» (Швейцарія) — «Аталанта» (Італія). 3:3. «Манчестер Юнайтед» — 10 очок, «Вільярреал» — 7, «Аталанта» — 6, «Янг Бойз» — 4.

G. «Лілль» (Франція) — «Зальцбург» (Австрія). 1:0. «Севілья» (Іспанія) — «Вольфсбург» (Німеччина). 2:0. «Лілль» — 8, «Зальцбург» — 7, «Севілья» — 6, «Вольфсбург» — 5.

H. «Мальме» (Швеція) — «Зеніт» (РФ). 1:1. «Челсі» (Англія) — «Ювентус» (Італія). 4:0. «Челсі», «Ювентус» — по 12, «Зеніт» — 4, «Мальме» — 1.