Їх своїм побратимам, десантникам-кіборгам з різних бригад, передали військові з передової. Деревця викопали на 400-кілометровій лінії прифронтової зони від Станиці Луганської до приморського Маріуполя, зокрема, поблизу Щастя, Золотого, Волновахи.

Освячені в церкві дубки посадили ветерани АТО та ООС: десантники Євгеній Жуков, Віталій Любенко, Віталій Баранов, їхні побратими (на знімку). До акції долучилися також працівники парку-музею «Мамаєва Слобода», що в Солом’янському районі столиці.

«У 2014 році на лінії фронту українські військові почали боротьбу за збереження територіальної цілісності України. Наразі разом з військовими започатковуємо нову традицію — садіння дубів на честь кожної бригади. Українські десантники — це правонаступники козаків, які обороняли нашу землю. Необхідно увіковічити пам’ять про українських військових, які захищають нашу державу. Надіюся, що ця новостворена традиція зберігатиметься протягом тривалого часу», — зазначає ініціатор заходу депутат Київради («Європейська солідарність») Олександр Тимченко.

Кіборг Віталій Баранов додає, що він та його брати по зброї готові й надалі підтримувати ініціативу депутата, адже започаткована традиція вже стала символом моці українських військових.

Фото зі сторінки Олександра ТИМЧЕНКА у Фейсбуці.