«Буде-Глімт» (Норвегія) — ЦСКА (Болгарія, Софія). 2:0.

«Рома» (Італія) — «Зоря» (Україна, Луганськ). 4:0. Голи: Перес, 15, Дзаньоло, 33, Абрагам, 46, 75.

На 41-й хвилині Верету не реалізував пенальті (воротар).

«Рома»: Патрісіу, Манчіні, Смоллінг (Ібаньєс, 70), Кумбулла, Карсдорп, Верету, Мхітарян (Міссорі, 79), Ель-Шаараві (Залевський, 70), Перес, Абрагам (Майораль, 76), Дзаньоло (Шомуродов, 70). Тренер — Жозе Моурінью.

«Зоря»: Мацапура, Фаворов, Вернидуб, Імереков, Жуніньйо (Снурніцин, 70), Аллаг’яр (Овусу, 83), Булеца (Крістіан, 83), Цвек, Кабаєв, Громов (Назарина, 46), Шагаб (Гладкий, 46). Тренер — Віктор Скрипник.

Рефері — Іштван Ковач (Румунія).

Рим. «Стадіо Олімпіко».

Гості, либонь, вирішили здивувати «Рому», спробувавши зіграти у відкритий футбол. Але вже на 15-й хвилині пропустили результативну контратаку. Дзаньоло відправив у прорив Ель-Шаараві, який класною передачею шведою вивів на ідеальну позицію Переса. Той не залишив жодних шансів Мацапурі, забивши метрів з десяти.

За 11 хвилин до завершення першої половини зустрічі Дзаньоло з передачі Верету потужним ударом з-за меж карного майданчика забив другий м’яч луганчанам.

На відпочинок господарі могли піти і з більшою перевагою в рахунку. Але Мацапура відбив удар Верету з пенальті, призначеного за фол Кабаєва проти Переса.

Ще не минула перша після перерви хвилина, як господарі ефектно забили втретє. Заряджений Дзаньоло шикарною передачею вивів на порожні ворота Абрагама. А пізніше той зробив дубль.

Підсумок — клас взяв гору.