На знімку: Юрій Корявченков задоволений перебігом робіт.

Сучасні класи, спортзал і їдальня, енергоощадний фасад, нові комунікації, замінені вікна й двері, а також тротуарна плитка у дворі. Це й багато іншого з’явиться у восьмисот учнів криворізької спеціалізованої школи № 4 з поглибленим вивченням іноземних мов у результаті комплексного ремонту в рамках національної програми «Велике будівництво». На відновлення тут чекали понад півстоліття — з моменту відкриття.

«Такого масштабного ремонту в навчальному закладі ще не було. Після завершення робіт школа стане сучасною. Навіть кращою, ніж ми зараз бачимо на картинках проекту», — сказав народний депутат України Юрій Корявченков.

З урахуванням енергоощадних технологій замінять покрівлю, усі вікна й двері, зроблять вентильований фасад. Прокладуть також нові системи водовідведення й каналізації, опалення, вентиляції та електрики. Щоб заклад був доступним для дітей з інвалідністю, облаштують пандуси, покажчики шрифтом Брайля, тактильну плитку.

«Це буде школа майбутнього. Світла й дуже затишна, яка відповідає всім сучасним вимогам», — упевнена заступниця директора школи Олена Середа.

Фото з відкритих джерел.