Народний депутат України Сергій Нагорняк (на знімку другий ліворуч) передав засоби індивідуального захисту для медпрацівників Попільнянської лікарні, що на Житомирщині, на загальну суму майже 310 тисяч гривень.

Костюми біозахисту, ізоляційні халати, респіратори, маски, бахіли, шапочки та рукавички з великою вдячністю прийняв від земляка колектив медичного закладу.

— Насамперед я хочу подякувати нашим лікарям, — сказав на зустрічі парламентарій. — Люди у білих халатах перебувають сьогодні на передовій боротьби з підступною коронавірусною інфекцією. Наше завдання — якомога краще захистити їх. Разом із благодійниками (які не хочуть публічності), ми привезли в лікарню моєї рідної Попільні засоби індивідуального захисту для медперсоналу. Ми знаємо, що нині це першочергова потреба медичного закладу. Впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться вистояти та здолати цю пандемію.

За словами директора КНП «Попільнянська лікарня» Лідії Березіної, ця допомога стала однією з найбільших за останній час.

— Навантаження на лікарню сьогодні особливо велике, й засобів захисту бракує постійно, — зазначила Лідія Федорівна. — Тому цей вантаж — дуже вагома підтримка для нас. Вона вкрай потрібна і своєчасна. Від того, як захищений персонал лікарні, залежить здоров’я пацієнтів і самих медпрацівників. Від імені колективу закладу дякую нашому землякові, народному депутату Сергію Нагорняку за піклування і турботу.

Фото надано автором.