Більш як сім років відвідую заняття у жіночому фітнес-клубі, де тренери допомагають клієнткам  бути здоровими завдяки регулярним тренуванням і правильному харчуванню. Але нині не стану агітувати за здоровий спосіб життя та довголіття, а розповім про талановитого тренера Олену Шкурат із Сум, яка пристрасно займається улюбленою справою, заряджаючи інших енергією і впевненістю.

11 років тому Олена починала тренером, потім стала старшим тренером, менеджером і нарешті власницею фітнес-клубу. Родина підтримала її в підприємницькій діяльності, у прагненні допомагати жінкам бути в тонусі, легко і впевнено рухатися навіть тоді, коли тобі далеко за...

«Вік, сезон року — не причина відмовлятися від тренувань, — каже Олена Шкурат і впевнено додає: — Спорт контролює наше здоров’я і зміцнює імунітет. А програма в клубі й розрахована на зайнятих жінок».

У період пандемії, коли всі заклади, зокрема й спортивні клуби, перебували на карантині, Олена, аби «розворушити» жіноцтво, щодня проводила тренування в онлайн-режимі безплатно! Кажуть, завдяки небайдужості тренера, її добрим порадам, оптимізму й усмішці чимало сумчанок займалися фітнесом із задоволенням.

Олена гарно танцює, займається з трьох років. Тож не дивно, що клієнтки клубу залюбки відвідують її майстер-класи «Живи танцюючи». Адже коли ти віддаєшся ритму, танцю, відчуваєш неабияке піднесення і свободу.

Захоплення мами Олени вподобали її діти — син Юра та дочка Маргарита (вона, до речі, учасниця народного хореографічного ансамблю «Живчик»).

Нині в клубі, де господарює Олена Шкурат, вкладають інвестиції у власне здоров’я понад 400 жінок різного віку. Серед них й Оленчина мама — Віра Іванівна. Вона бере участь у заходах для жінок, які організовує донька з колегами. Це не лише свята й вечори відпочинку з танцями та конкурсами, а й зустрічі з цікавими людьми в клубі, спільні екскурсії в Карпати чи в харківський еко-парк на осінній бал хризантем, теплі посиденьки за чашкою духмяного чаю та пікніки на природі.

А самі тренери на чолі із сертифікованим спеціалістом Оленою Шкурат беруть участь у різних соціальних проектах, благодійних заходах для дітей.

Цього літа в усіх фітнес-клубах Сум тривав збір канцелярського приладдя і коштів. Команда пані Олени одразу включилася в акцію. У підсумку разом із партнерами подарували діткам анімаційну програму «З радістю до школи!», майстер-клас «Живи танцюючи» та вручили подарунки.

«Так приємно дарувати комусь радість, а особливо малюкам, бачити їхні радісні усмішки», — поділилася своїми відчуттями Олена Сергіївна.

Професійна робота, активна життєва позиція, наполегливість і благодійна діяльність Олени Шкурат нещодавно були відзначені грамотою міського голови Сум. А ми бажаємо нашому тренеру та її колежанкам здоров’я, натхнення й нових приємних вражень.

Суми.

Фото надано автором.