На це спрямовано проект, який діє в освітніх закладах Кривого Рогу з жовтня по березень наступного року. 

У його рамках відбувся конкурс фото-, відеоробіт і рекламних роликів «Вода — джерело життя». 210 представників учнівської молоді з 57 навчальних закладів представили 239 робіт у номінаціях «Краща фотографія», «Кращий відеокліп» і «Кращий рекламний ролик». Журі відібрало п’ятдесят робіт.

Усіх охочих запросили брати участь і в інших екологічних заходах міста, об’єднаних загальною темою «Чиста вода — здорове майбутнє». Це літературний конкурс «Жива вода дає життя всьому живому у світі», конкурс дитячих малюнків «Будемо воду берегти — будемо здоровішими рости», конкурс колективів екологічної освіти «Усе життя в цій краплі. Тож бережи її, дитя!».

«Сьогодні молодь визначає екологічне спрямування у світі. Доводить, що її не просто турбують проблеми екології та зміни клімату — вона готова до активних дій, прагне формувати тренди екологічної свідомості, мислення, життя», — зазначив заступник міського голови Сергій Мілютін.

Як розповіли в міськраді, школярі можуть брати участь і в розробленні тематичних уроків з хімії, фізики, біології, географії, екології або основ здоров’я.

На знімку: під час підбиття підсумків конкурсу.

Фото з відкритих джерел.