За даними прес-центру штабу ООС, у бік Новоселівки окупанти здійснили обстріл зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

«Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил унаслідок дій ворога немає. Наші захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріл. Військовослужбовці контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації», — зазначили там.

Російські збройні сили продовжують збільшувати свою присутність на кордоні з Україною, повідомив днями ЗМІ міністр оборони України Олексій Резніков.

«Якщо ця тенденція збережеться, їх скоро буде 175 тисяч. Сьогодні ми оцінюємо чисельність цих сил на нашому кордоні в 94 тисячі», — сказав він.

Він зазначив, що повідомив про це український парламент і дані розвідки Міністерства оборони збігаються з даними США. «Звичайно, така концентрація сил противника на кордоні реальна. Ми це чудово розуміємо, ми спостерігаємо за ними, і тут для нас немає жодних сюрпризів. Ми готові», — повідомив він.