Про це заявив Перший заступник Голови Верховної Ради Олександр Корнієнко під час урочистостей з нагоди Дня місцевого самоврядування в Бучі на Київщині. На заході зібралися депутати від «Слуги народу» міських, обласних, районних рад, представники старостинських округів, міський голова Бучі, а також народні депутати. Про це повідомила прес-служба партії «Слуга народу».

«Майбутнє самоврядування та цілої країни — у молодих людях. У нас є великий потенціал, щоб на майбутніх виборах ще більше молодих людей приходили до влади у місцеві ради, до парламенту. «Слуга народу» привела до Верховної Ради найбільшу кількість молодих депутатів. Ми показали приклад, що молоде покоління українців при владі може бути ефективним, нести відповідальність та втілювати зміни в країні. І не може бути жодних закидів щодо віку депутатів, коли вони працюють на благо людей», — наголосив Олександр Корнієнко. А звертаючись до місцевих депутатів, додав, що хотів би, аби молодь була успішною в політиці та мала змогу реалізувати свій потенціал.

«Ви можете показати приклад іншим, що можна обиратися, можна бути успішним у політиці. Якщо ти маєш таку ціль, то можна її досягти», — наголосив перший заступник глави парламенту.
Він також нагадав, що Державний бюджет на 2022 рік, який нещодавно ухвалив парламент, є рекордним для місцевого самоврядування та відкриває для нього нові можливості розвитку. До того ж парламент постійно шукає шляхи для створення додаткових надходжень до місцевих бюджетів.