Овни. У новому році ви обов’язково впіймаєте золоту рибку. Вас супроводжуватимуть вміння перемагати та досягати своєї мети. Добре обдумуйте важливі рішення — гострий розум і внутрішня інтуїція будуть головними помічниками. Ви легко впораєтеся з поставленими завданнями, але пам’ятайте: потрібно залишатися доброзичливими, ділитися набутим досвідом. Ваші щедрість і доброта повернуться до вас. А на жадібних та егоїстичних чекає розбите корито.

Тельці. Як Попелюшка, ви працювали увесь минулий рік. Тепер час присвятити себе сім’ї. Рідні люди нададуть потрібну підтримку, надихнуть на нові звершення. У професійній сфері на вас чекають нові перспективні пропозиції. Можлива зміна житла у зв’язку з кар’єрним зростанням. Вам сподобається новий палац. І, як хрещена фея з казки, до вас підійде керівництво, щоб запропонувати грошову винагороду. На тих, чиє серце вільне, вже зачекався саме їхній принц чи принцеса.

Близнюки. Як хитра лисиця, ви зможете вибудувати всі плани на власну користь. У професійній сфері на вас чекає неймовірний успіх. Колеги з повагою і неприхованим захватом дивитимуться на вас, вбачаючи приклад для наслідування. Головне — у наступному році не піддаватися гордині і всі справи вирішувати по голосу совісті. Лисяча прудкість, продуманість та чарівність допоможуть бути в тонусі і не витрачати сили на зайве.

Раки. Запасіться витривалістю та внутрішньою енергією. На вас чекає безліч важливих справ, які змінять життя на краще. Ваше критичне мислення та стійкість допоможуть і мішечок із золотом роздобути, і Змія Горинича перемогти. Лишень трішки зусиль — і ви побачите плідні результати. А той, хто увесь рік пролежить на печі, ризикує отримати дірку від бублика. Тож сміливо хапайтеся за нові проекти. Цілеспрямованим і відповідальним рік подарує чимало шансів для успішного бізнесу.

Леви. Увесь рік ви будете оточені приємною увагою фортуни. Гострий розум допоможе розрізнити серед натовпу справжніх друзів і улесливих ворогів. Вами рухатимуть оптимізм та цілеспрямованість, змушуючи досягати нових висот і вас, і тих, хто буде поруч. Цей період подарує незабутні враження. Мрії здійснюватимуться, наче за помахом чарівної палички.

Діви. Летючий корабель, наповнений приємними зустрічами, враженнями і неочікуваними подарунками, вже наближається. Ви відкриєте у собі приховані таланти, підніметеся кар’єрними сходинками, побачите нові можливості. Цей рік обіцяє вам цікаві подорожі, прибуток та процвітання, а головне — сприятиме духовному зростанню.

Терези. Ви точно будете мати чоботи-скороходи, бо як інакше пояснити вміння встигати все й усюди. Правильно планувати свій час — справжній талант, саме він допоможе впоратися з поставленими завданнями і досягти бажаного. Важливо пам’ятати й про відпочинок, тож не відмовляйтеся від пропозицій відвідати яскраві курорти. Рік подарує багато перспективних можливостей і буде насичений приємними враженнями.
Скорпіони. У Білосніжки було сім гномів, а на вас чекає стільки само великих чудес. У професійній сфері можливі приємні відкриття, фахове зростання, нові звершення. Той, хто мріяв про шлюб, нарешті отримає пропозицію руки й серця чи сам наважиться зробити рішучий крок назустріч. За бажання зі своїми близькими ви зможете вирушити в круїзну подорож.

Стрільці. У новому році, як Геркулес, ви здолаєте будь-які перешкоди. Колеги та рідні відчують вашу внутрішню енергію та силу. За мудрість, терпіння та вміння домовлятися доля винагородить вас успішним розвитком справ і відповідними фінансовими змінами.

Козероги. У вашому розпорядженні — лампа Аладдіна. Бажання здійснюватимуться без особливих зусиль. Вам вдасться утримувати гармонійну рівновагу між сім’єю та роботою. Рік подарує цікаві пропозиції у професійній сфері. Поповниться і ваша скарбничка, грошові надходження додадуть упевненості та рішучості, стануть поштовхом до нових звершень.

Водолії. Як Посейдон велично править своїм царством, так і ви зможете керувати своїм життям. Лінивим, жадібним і брехунам рік не подарує нічого, але дасть змогу виправитися! Тож скористайтеся шансом і виявіть свою відповідальність. Чесним, працьовитим і щедрим зірки пророкують успіх та неймовірну внутрішню енергію, яка допоможе легко досягати своїх мрій.

Риби. Як Колобок утік назустріч пригодам, так і ви матимете змогу вирушити в незвичайну подорож. Вона подарує вам лише приємні враження, але слід пам’ятати, що довіряти потрібно тільки близьким людям. Сім’я надасть вам підтримку і душевну теплоту. На роботі ви відчуєте повагу від колег і керівництва. Чекайте на чарівні грошові бонуси.