На жаль, у нас знову втрати. Днями загинуло двоє військових з 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади. За даними прес-центру штабу ООС, вони підірвалися на невстановленому вибуховому пристрої, коли виконували бойове завдання у смузі мінно-вибухових перешкод. Обставини трагедії ще не оприлюднено, їх досліджують слідчі органи.

За добу (на ранок 17.01) з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. У бік Катеринівки проросійські збройні формування відкривали вогонь з автоматичних і станкових протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї.

«Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — задовільний. Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними. В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 2 гектари території та передали на знищення 9 вибухонебезпечних предметів», — йдеться в повідомленні штабу.