Новостворену сім’ю привітали міський голова Володимир Москаленко і міністр юстиції України Денис Малюська, який відвідав цього дня Коростень із робочим візитом. Урядовець вручив молодятам свідоцтво про шлюб та побажав їм щасливої спільної долі.

Денис Малюська відвідав Коростень для детального ознайомлення з роботою структурних підрозділів Мін’юсту і вивчення напрацювань та проблем на місцях. «Фокусувався переважно на процедурах та операційному менеджменті. Частина проблем типова для нашої системи: низькі зарплати, застаріле обладнання, реєстри, які все ще залишають бажати кращого. Водночас є і купа сервісів, які вже працюють якісно та зручно. Ну а ключова наша цінність — люди. Наші працівники роблять свою роботу якісно та безперебійно», — зазначив урядовець.

Як повідомила начальник Коростенського відділу ДРАЦСу Галина Жиліна, у відділі працюють вісім чоловік. У міськради орендують приміщення, відремонтувати яке допомогли депутати, міський голова, а також Мін’юст. За минулий рік зробили 3272 актові записи: зареєстрували 2013 смертей, 622 народження та 545 шлюбів. Має відділ і власний архів, що зберігається упродовж 75 років. Нині він нараховує 1400 книг.

Коростень

Житомирської області.

Фото з сайту міської ради.