«Наше майбутнє — це мрії наших дітей. Поки вони в них вірять, значить, вірять у себе та готові змінити країну на краще», — переконаний народний депутат від групи «Партія «За майбутнє» Ігор Палиця. Саме для досягнення цієї мети його Фондом «Тільки разом» спільно з партнерами ініційовано всеукраїнський «Марафон Здійснення Мрій», який стартував 18 січня.

За словами депутата, ідея марафону — допомогти дітям відкрити та реалізувати власні здібності й таланти, втілити творчий потенціал, отримати інструмент для опанування майбутньої професії. Для цього дитині самій чи за допомогою батьків потрібно надіслати організаторам марафону заявку з описом мрії. А вже команда фонду зробить усе, аби вона здійснилася.

Працюватиме це так: дитина (віком до 16 років) або її батьки надсилають заявку з описом мрії на електронну пошту Zdiisnyty.mriiu@gmail.com чи в особисті повідомлення на Фейсбук-сторінку «Марафон Здійснення Мрій». У заявці детально вказують, для чого дитині потрібна та чи інша річ/послуга, ім’я, фото (відео).

Як повідомили у прес-службі партії, мрія може бути будь-якою, аби лише її здійснення допомогло дитині розкрити власний талант. Музичний інструмент чи набір фарб, освітні курси або дорогі комп’ютерні програми для майбутніх програмістів і дизайнерів — словом, усе, про що може мріяти дитина. Не приймаються лише заявки щодо придбання мобільних телефонів, ноутбуків і техніки, яка не пов’язана з майбутньою професією.

«Ми — нація обдарованих людей. І найбільша мрія партії «За майбутнє» та, щоб талант кожного працював на сильну державу, на квітуче майбутнє нашого суспільства. У якому кожен займатиметься своєю справою», — наголосив Ігор Палиця, додавши, що лише разом ми дамо нашим дітям віру в їхнє майбутнє та зробимо його гідним наших дітей.

Вл. інф.