Президент України Володимир Зеленський, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час вшанування.

Біля Пам’ятного дзвона, розташованого на території Міністерства оборони України, було оголошено прізвища 54 військовослужбовців, які віддали життя в бою за свободу, незалежність і територіальну цілісність України. Серед них 51 воїн, що героїчно загинув 20 січня 2015 року, захищаючи Донецьке летовище. «Ці герої вразили весь світ. За безстрашність і незламність духу їх назвали «кіборгами». Не витримував бетон, плавився метал, але наші українські воїни вистояли. Ми дякуємо всім українським військовослужбовцям, добровольцям, медикам і волонтерам за їхню відвагу», — зазначив Руслан Стефанчук. Після кожного озвученого прізвища військовослужбовець роти почесної варти бив у дзвін, а салютна група давала залпи зі стрілецької зброї.

У церемонії вшанування також узяли участь Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, міністр оборони Олексій Резніков, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак. Учасники поклали квіти до Пам’ятного дзвона.

Прес-служба апарату  Верховної Ради України.