Проект оновлення Рівненської обласної клінічної лікарні.

Роботи проводитимуть у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

— Лікарні — 70 років, нині корпуси застаріли. Тож головний медичний заклад Рівненщини потребує оновлення. Цьогоріч плануємо розпочати будівництво 8-поверхового сучасного хірургічного корпусу. За проектом він матиме операційний блок, відділення анестезіології, стаціонар, блок із застосуванням інноваційних малоінвазивних хірургічних технологій. Будівництво відбуватиметься у три черги впродовж 2022—2023 років, — розповів Віталій Коваль.

— За проектом на даху корпусу буде облаштований вертолітний майданчик.

Також у межах президентської програми «Велике будівництво» заплановано капітальний ремонт кількох корпусів — головного корпусу та поліклініки, кардіологічного відділення та хірургічного корпусу. З обласного бюджету на виготовлення проектної документації вже передбачено кошти на кожен об’єкт. Далі спрямовуватимуться кошти державного бюджету. Нині триває робота щодо технічних завдань та вихідних даних для проектування об’єктів обласної лікарні.

Рівне.

Фото надано ОДА.